Karolinka FSV
1. Překvapil mě archiv studijní programů a pravidel až do školního roku 2006/07. Mohu se tak podívat co za obory a předměty se zde dříve vyučovaly
2. Líbí se mi, že každý školní rok má k dispozici harmonogram a studijní plán. Pro mě jako studenta prvního semestru je toto velká pomoc.
3. Velmi užitečná věc je za mě to, že když v si v mém akademickém roce najdu můj studijní plán. Vyberu si předmět a kliknu na něj přesměruje mě to přímo do SISU, kde si mohu přečíst detailněji o čem tento předmět je a co mě v něm čeká.
Studijní a zkušební řád UK
1. Zajímavé je, že podle článku 9 odst. 14-15 mohu konat státní zkoušku distančně. Musí to být samozřejmě důvodné a účelné a vztahují se na to přísné podmínky.
2. Podle článku 6 odst. 2 a 10 může děkan na žádost přerušit studentovi v případě že student požádá z důvodu těhotenství, porodu, rodičovství, z důvodu péče o závislou osobu nebo z důvodu účasti na reprezentaci České republiky ve sportovním odvětví.
3. Studium v doktorských programech se nečlení do jednotlivých úseků studia a neuskutečňuje se v kreditovém systému. Podle článku 10 odst. 1 a 5.