Budova UK Kolej Jednota - chodím sem pravidelně na pilates. Budova slouží jako kolej a zároveň jako prostor pro různé pohybové aktivity, z důvodu velké tělocvičny. Je poměrně stará a nachází se v Opletalově ulici.
Budova FF UK - na filozofické fakultě se odehrává spousta zajímavých přednášek, ale překvapilo mě, že provozuje dětský koutek, který je zadarmo pro studenty i zaměstnance FF UK. Přístup do koutku je ze strany budovy, odkud je fotka focená.
Budova Karolinum - Karolinum slouží jako sídlo rektora a zasedá zde také akademický senát. Dále se v Karolinu odehrávají slavnostní a reprezentační události, jako například promoce a imatrikulace. Zde jsem byla na promoci mého bratra.
Budova Právnické fakulty UK - je hlavní sídlo PF UK, která se nachází na nábřeží Vltavy u Čechova mostu. Byla jsem se podívat na Noci fakulty 2024, kde se konalo mnoho přednášek, diskuzí a další doprovodný program.
Budova - Švehlova kolej - jedná se o historickou budovu, která se nachází na Žižkově. S budovou se tedy pojí i několik historických událostí kolem roku 1939. Zajímavé je, že se na koleji natáčela scéna i z filmu Bratři.
Budova FSV Jinonice - vím, že je to budova mé katedry, ale překvapilo mě, že se v bufetu prodává řízek s bramborovým salátem, bez ohledu na roční období.