Můj výběr doplňkových aktivit společně s odůvodněním mého výběru je následující:
1) D1: photohunt; tuto aktivitu jsem již na úvodní hodině vypracoval, byl to zajímavý úvod do celého kurzu ÚAP
2) D3: zacházení se zdroji; na střední škole jsem sice již psal maturitní a seminární práci, zdroje mi ale daly zabrat, moc rád si tedy rozšířím znalosti co se týče správného ozdrojování
3) D10: Učební styly; učení na vysoké škole není lehká záležitost a vzhledem k mému obsáhlejšímu výběru předmětů na letní semestr bych se rád obohatil o nové způsoby jak zlepšit svoje učení
4) D9: Studijní deník; tato aktivita je pro mě sice výzvou, ale myslím si, že mi hodně pomůže, důvody jejího vybrání jsou podobné jako u mé třetí aktivity, ale zde doufám, že její větší rozsah mě nasměruje k lepšímu porozumění silných a slabých stránek mého stylu učení
5) D11: Techniky aktivního čtení; jelikož mi dělá potíž číst efektivně větší kvanta textů (což je během studia sociologie jedna z nejčastějších povinností), rád se naučím nové a lepší způsoby, jak texty efektivněji číst, na tuto aktivitu se tedy dost těším a doufám že má větší očekávání mě nezklamou