B2 - Kdo jste a co očekáváte

Zdarec

Zdarec

autor Denisa Pilařová -
Počet odpovědí: 0

Ahoj, 

jmenuji se Denisa Pilařová, ale přátelé mi říkají Ness, je mi 22 let, a ano, jsem nějaká stará zde v tomto diskuzním kroužku :D.
Faktem ale je, že jsem doslova utekla z VŠE, kde jsem strávila dva roky. Mezi námi, lituju jediného, že jsem na UK nešla rovnou :)
Pocházím z Divokého západu ČR, konkrétně z Františkových Lázních (tak a komu teď hlavou projela ta písnička, co?:D) a vystudovala obchodní akademii v Karlových Varech. Momentálně jsem ve 2 ročníku.

13 let jsem hrála v divadle, hrála jsem na kytaru, klavír, flétnu, zpívala a deset let se věnovala baletu. 
Ze sportu mě baví lezecká stěna, ferraty, turistika, cyklistika a bojové sporty. Mezi mé poznávací znamení patří moje knihomolství; mezi svůj nejoblíbenější žánr řadím thrillery a biografie, také pud sebezáchovy komára - hlavně paintball (až mě uvidíte s hromadou modřin, tak se neděste prosím :D), ale i horské dráhy - a fotogeničnost papiňáku.

Pro UK a speciálně tento obor jsem se rozhodla už i podle sebe a sice jsem si ujasnila priority toho,  čemu se chci jednou věnovat, jinými slovy vysoká škola pro mě není jen obyčejná zastávka mezi maturitou a prací, kterou bych nejspíš nenáviděla. Mým oborem je Sociologie a sociální politika a rozhodla jsem se tak na základě toho, že tento obor mě zaujal na dni otevřených dveří a v budoucnu bych se chtěla věnovat oblasti lidských zdrojů nebo státní správě. Ráda sleduju společnost a zkoumám její vývoj; proč se zachovala tak jak se zachovala, co ji k tomu vedlo a jaké podmínky pro to měli. 

257 slov