Oznámení (aneb co chci já vám)

Výuka v následujících týdnech, příprava na seminář a otevření ještě jednoho prezenčního semináře

Výuka v následujících týdnech, příprava na seminář a otevření ještě jednoho prezenčního semináře

autor Magdalena Mouralová -
Počet odpovědí: 0

Milé kolegyně, milí kolegové,

jak jsem avizovala na dnešní hodině, přibyla ještě jedna možnost prezenčního semináře, a to ve čtvrtek 21. 10 od 10:00 do 11:00. Je možné se na tento termín přehlásit i z jiných skupin - seminář se odehraje v místnosti 306, předtím tam bude krátké synchronní (online) setkání v rámci kurzu Sociální problémy. Čas semináře C se posouvá o 15 minut, seminář A (prezenční příští týden) se bude odehrávat v jiné učebně (místo 306 to bude místnost 212).

Účast na semináři patří mezi povinné aktivity a zahrnuje aktivní účast na semináři (každý jen na jednom z pěti termínů) a vypracování přípravy k němu.

Před seminářem je nutné mít vybraný a přečtený odborný text, který budete konspektovat (vybraný text můžete předem vyplnit do tabulky, kde vám jej schválíme, případně upozorníme na potencionální rizikovost). Na semináři budeme pracovat s tímto podkladem (odkaz vede na google dokument, který nemůžete přímo editovat, ale musíte si z něj nejprve vytvořit kopii, na Moodle je materiál k dispozici i ve formátu MS Word). Podklad s vyplněnými položkami P1-P3 nahrajte do složky k příslušnému semináři a vyplňte jej také do dotazníku (z dotazníku získáváme rychlý souhrnný přehled o způsobu řešení ve skupině), a to nejpozději 24 h před seminářem. Na semináři budeme s podkladem dále pracovat, mějte jej tedy k dispozici vytištěný nebo v elektronické podobě tak, abyste do něj mohli psát vy a případně i někdo ze spolužáků.

Seminář můžete změnit nejpozději 24 hodin před jeho začátkem, pokud je volno ještě v jiném dosud neproběhlém. Zjistíte-li později, že se semináře nemůžete zúčastnit (primárně ze zdravotních důvodů), dejte mi prosím vědět a domluvíme se na dalším postupu. Neomluvená absence je brána jako nesplnění jedné z povinností a tedy je to překážka v získání zápočtu!

Pro jistotu ještě jednou upozorňuji, že každý se účastní jen jednoho z pěti termínů semináře, tj. někdo jej bude mít příští týden a nekdo přespříští, někdo ve čtvrtek prezenčně a někdo v pátek online. Ve zbylém týdnu máte studijní volno, doporučujeme se věnovat e-learningovému modulu A2

Moc děkuji a těším se s některými z vás příští týden, s některými až za 14 dní.

Magdalena Mouralová