Zdroje: Nejlépe ze všech zdrojů, které jsem použila, nebo ve kterých jsem hledala, se mi nejlépe pracovalo s UKAŽ a WOS. Z toho UKAŽ mi přišlo nejpřehlednější.
Citace: Pro správné citování jsem se řídila stránkou ZČU o citacích a generátorem citací citace.com. a svými vlastními zkušenostmi s citováním z gymnázia.
Gramatika: Vystačila jsem si s autokorekcí ve Wordu a vlastní kontrolou při opakovaném čtení své práce.
Kontrola plnění kritérií: Splněná kritéria jsem si postupně odškrtávala v zadané tabulce.
ChatGPT: Zatím jsem jej pro své práce nikdy nepoužívala, až teď poprvé. Zjistila jsem, že je docela užitečný, co se týče shrnutí delších textů. Pokud tedy budu číst nějaký článek, který neobsahuje abstrakt, můžu si od ChatuGPT nechat udělat shrnutí, a tím se mi následně bude v textu lépe orientovat a budu zhruba vědět co očekávat. Zjistila jsem ale, že ChatGPT nepřekládá zahraniční texty, což jsem předtím nevěděla.
Práce se spolužáky: Co mi naopak velmi vyhovovalo byla práce s konspekty následně na hodině ve skupinkách. S čím jsem potřebovala poradit třeba věděl někdo ve skupince, nebo jsme na to společně přišli a poradili si.