Oznámení (aneb co chci já vám)

Odevzdávání opravených textů

Odevzdávání opravených textů

autor Magdalena Mouralová -
Počet odpovědí: 0

Milí kolegové, milé kolegyně,

někteří z vás mě upozorňovali na to, že nemají kam odevzdat opravené konspekty. Pokud nemáte první verzi uznanou, měl se vám automaticky otevřít nový pokus. To se u některých z vás stalo a u některých skutečně ne. Dnes jsem to snad všude dodělala ručně a všichni byste měli mít kam odevzdávat. Pokud by to tak nebylo, prosím napište mi a kouknu na váš případ individuálně - při tom ručním zadávání jsem mohla něco přehlédnou nebo udělat chybu.

Moc prosím i ty z vás, kteří mi posílali práci emailem, aby ji nahráli ještě do Moodle.

Opravené konspekty prosím odevzdejte do půlnoci 1. 12. Několik z vás dostalo zpětnou vazbu až v tomto týdnu (problém s Turnitinem či pod.) - pokud byste opravu nestíhali, můžete nahrát později, nebudu vám počítat jako překročení deadline, pokud odevzdáte do týdne od poskytnutí zpětné vazby (prosím napište při odevzdávání do komentáře, že jde o tento případ). Ale pokud byste to stihli teď (u některých je třeba jen kosmetických úprav), budeme rádi, protože to odbavíme vše naráz. 

Přeji hezký víkend a těším se na vaše opravené texty,

Magdalena Mouralová