Oznámení (aneb co chci já vám)

Zítřejší hodina

Zítřejší hodina

autor Magdalena Mouralová -
Počet odpovědí: 0

Dobrý den,

připomínám, že zítra se budeme na hodině věnovat zpětné vazbě k vašim textům - ukážeme si nejčastější chyby a problémy, abyste zvládli své texty opravit v druhém kole.

Budeme vracet významnou část, tak moc doporučuji, abyste zítra přišli, abyste věděli, v čem je problém (nepřijetí práce neberte jako žádnou ostudu nebo tragédii, je to součást učení a upevňování akademických dovedností). Pro hodně z vás bude oprava na pár minut. 

Naprostou většinu textů bychom měli mít opravených do zítřejšího setkání, ukážeme si zítra, kde najdete v Moodle zpětnou vazbu (může to být trochu různé :-)). Někteří z vás mi psali a posílali práce po termínu mailem - reaguji zatím hromadně, že všemi těmito případy se budu zabývat až po odbavení prací těch, kteří práci odevzdali v termínu. Některým z vás se také budeme ozývat s prosbou o povolení analýzy shody od programu Turnitin. Přiznávám, že jsem nevěděla, že po vás systém bude chtít svolení, takže jsem na to neupozornila, nicméně analýzu Turnitinu potřebujeme zejména proto, abychom ověřili, že umíte dobře citovat a parafrázovat, a případně vás upozornili na plagiátorství - to je v 90 % nedbalostní nebo neznalostní, v jiných předmětech může představovat i tak velký problém, abychom těmto problémům pokud možno předešli, upozorňujeme vás na pasáže na hraně či za hranou.

Těším se zítra!

Magdalena Mouralová