Reflexe práce s pomocnými nástroji (AI, citační managery, databáze ad.)

Reflexe práce s pomocnými nástroji

Reflexe práce s pomocnými nástroji

autor Anna Buriánková -
Počet odpovědí: 0

Vyhledávání zdrojů: K vyhledávání zdrojů jsem využila UKAŽ, který jsme měli použít povinně a vyhledávání v něm mi přišlo trochu zmatené, ale jako výhodu vidím to, že jsem přes to našla diplomovou práci studentky Pedagogické fakulty UK, která se mi k mému tématu hodila. Jako druhý nástroj k vyhledávání zdrojů jsem použila Web of Science, kde jsem našla zbylé potřebné zdroje. Tam se mi hledalo o něco lépe a plánuji ho využívat i do budoucna. Také jsem zkoušela Google Scholar, ale žádné vhodné zdroje se mi nepodařilo najít.

Citace a bibliografické údaje: Jak správně citovat jsem studovala na webu Karlovy univerzity a jinak jsem požívala CitacePRO, které mi dost pomohlo a určitě ho budu využívat i do budoucna.

Kontrola stylu a gramatiky: Překlepy mi opravovaly google dokumenty a jinak gramatiku a interpunkci jsem si kontrolovala sama svými znalostmi.

Kontrola plnění kritérií: Nakonci jsem využila ke kontrole plnění kritérií Microsoft Copilot umělou inteligenci, kterou jsem využívala vlastně úplně poprvé a umí pracovat s přiloženým pdf souborem a její rady mi přišly opravdu adekvátní a trefné.