Oznámení - co chceme my vám (rozesílá se i emailem na adresu, kterou máte v Moodle)

Body za aktivitu, samostatná práce č. 5, uzavírání kurzu

Body za aktivitu, samostatná práce č. 5, uzavírání kurzu

autor Magdalena Mouralová -
Počet odpovědí: 0

Milé kolegyně, milí kolegové,

mám pro vás několik zpráv týkající se uzavírání kurzu vzdělávací politiky.

1) Konečně se mi snad podařilo nastavit viditelnost bodů správně a měli byste každý vidět své body za samostatné práce (vyjma 4, kde ještě nebyl deadline) i bonusový bod či dva za aktivní účast na hodinách (ty se v tuto chvíli nezapočítávají do celkového součtu bodů, ale při závěrečném hodnocení je beru v úvahu a mohou nahradit některé "ztracené" body.

2) Omlouvám se za velké zmatky a nejasnosti se samostatnou prací číslo 5. Nakonec jsme se rozhodla ji vůbec nezadávat, problémy se zadáním jdou za mnou a nepřišlo mi fér vám zkracovat deadline a s prací zasahovat do zkouškového. Do celkového hodnocení všichni dostáváte jeden bod jako paušál, abyste na tom netratili. Ušetřený čas věnujte pečlivějšímu zpracování čtvrté samostatné práce nebo závěrečné práci :-) Mrzí mě, pokud vám nejasnost způsobila diskomfort.

3) Samostatnou práci č. 5 vám opravíme až po deadlinu 28. května. Nyní opravujeme práce jen těm z vás, kteří musí mít uzavřené známky dříve kvůli státnicím. Těm opravujeme i závěrečné práce, které již odevzdali. Ostatní budeme opravovat opět až po deadline.

4) Termíny pro závěrečné práce jsou rovnocenné, je na vás, který si zvolíte.

Přeji úspěšné zkouškové a těším se na vaše práce,

Magdalena Mouralová