Vaše otázky a náměty (budeme rádi, když se budete ptát a diskutovat, budeme se snažit také zapojit)

Budou prezentace k přednáškám dostupné zde, v moodlu?

Budou prezentace k přednáškám dostupné zde, v moodlu?

autor Josef Procházka -
Počet odpovědí: 2

Já jsem totiž na erasmu, tudíž se přednášek nemohu účastnit... Zároveň jsem nikde nenašel deadliny průběžných úkolů, rád bych si je do diáře zapsal už teď, ať na ně pak nezapomenu...

V odpovědi na Josef Procházka

Re: Budou prezentace k přednáškám dostupné zde, v moodlu?

autor Daniel Saifrt -
Dobrý den, Josefe,
díky moc za otázku. Prezentace z přednášek určitě k dispozici budou stejně jako všechny potřebné materiály tady v Moodlu. První prezentaci již můžete vidět. Co se týče průběžných úkolů, tak ty aktivity na jednotlivé hodiny byste měli odevzdat do začátku přednášky a jednotlivé samostatné práce budou zadávány průběžně s dostatečným časem na jejich vypracování. Termíny pro vypracování závěrečné práce jsou dostupné v sylabu kurzu (1. termín - 28. 5., 2. termín - 11. 6., 3. termín - 2. 7.).

Daniel Saifrt
V odpovědi na Josef Procházka

Re: Budou prezentace k přednáškám dostupné zde, v moodlu?

autor Magdalena Mouralová -

Zdravím, 

prezentace z první hodiny je zde https://dl1.cuni.cz/course/view.php?id=9032&notifyeditingon=1 (možná bude i vedou z části :-))

Plánované termíny odevzdávání samostatných prací v semestru jsou: 11. 3. , 25. 3., 8. 4., 6. 5. a 13. 5.

Měly by být zadávány nejpozději 10 dní předem (ve středu na hodině), ale budu se snažit je zveřejnit i dříve, pokud bude zadání hotové (ale reagujeme často i na aktuální dění, tak jej často ještě upravujeme v průběhu semestru).

MM