Diskusní fórum, aktuality, inspirace (kdokoli může zahajovat vlákno)

Insight seminář Online na plný pecky (registrace do středy 16.03.)

Insight seminář Online na plný pecky (registrace do středy 16.03.)

autor Petr Lupač -
Počet odpovědí: 0

Dobrý den,

domluvil jsem se SIMARem účast studentů z kursu zdarma přes Zoom, vybraného člena až dva Bílých bych pravděpodobně protlačil i fyzicky přímo na akci :)

Podrobnější info zde:

https://simar.cz/vyberove-kousky/insight-seminar-simar-online-na-plny-pecky.html

Pokud máte zájem se semináře zúčastnit, vepište prosím závazně své jméno a email do tohoto online formuláře:

 https://docs.google.com/document/d/1U4u8G7RCFXvc68YF8A1UV-sSUIvIjmazogLE7AIbbo0/edit?usp=sharing

já bych pak domluvil souhrnně přístup na seminář. Druháci, kteří by měli konflikt se seminářem z OSII ať se v případě zájmu napíšou taky (a napíšou u svého jména, že jsou z druháku), protože bych se akce měl také zúčastnit a zkusím najít nějaký náhradní termín výuky semináře k OSII.

Bílí mají za úkol podat na semináři report ze semináře, takže pokud se nezúčastníte, neměli byste o to nejdůležitější přijít.

Info pro Bílé: pokud nebudete na semináři všichni, tak v rámci splnění skupinového úkolu prosím členy, kteří nebudou na semináři, a nebudou z něj tudíž zpracovávat report, aby se domluvili v rámci skupiny na vlastním příspěvku k tématu online panely (může jít o zahraniční studii k tématu, dohledání odpovědi na otázky, které Vás na nebo po semináři napadly, ale na které jste nedostali odpověď), aby byl skupinový úkol počítán jako splněný za všechny.

PL