Diskusní fórum, aktuality, inspirace (kdokoli může zahajovat vlákno)

aktualizace moodle

aktualizace moodle

autor Petr Lupač -
Počet odpovědí: 4

Dobrý večer,

do moodle byla nahrána studijní literatura na další seminář, průvodce čtením ještě nahraji.

v této části došlo místy k výrazné aktualizaci v anglickém vydání knihy z roku 2018, proto tam, kde to podle mě je vhodné, je studijní literatura označena jako ENG (to je kniha 2018), české vydání, které máte, je jako CZ. Pokud by někdo z vás měl problém s anglickým textem (věřím, že ne), navrhl jsem i alternativu z českéhoi vydání (označeno jako NEBO CZ:)

 

snad je to srozumitelné.

 

PL

 

V odpovědi na Petr Lupač

Re: aktualizace moodle

autor Petr Lupač -

Dobrý den,

tragicky jsem v předodjezdovém chaosu před 14 dny zapomněl na přeposlání přístupových údajů k účasti na semináři online a zveřejnění odevzdávárny na reflexi studijní literatury. Protože předpokládám, že se tým Bílých nedostal na seminář po vlastní ose (pokud náhodou ano, dejte mi prosím vědět), na zítřek nemusí nic připravovat a vymyslím nějakou náhradní aktivitu ve zbývající části kursu. Všem se tímto velmi omlouvám, že tedy zřejmě nebude report z akce. Odevzdávárna na reflexi je otevřená do zítřka do 9:00 ráno, ideálně ale prosím nahrejte svoji zpětnou vazbu ke studijnímu textu do dnešního večera (takto na poslední chvíli nebude tato reflexe součástí hodnocení, ale i tak prosím o aaktivitu jako podklad pro diskusi na hodině). 

 

Ve sdíleném souboru také není uvedeno téma Zelených a Žlutých na příští týden (Digitální dětství), prosím o asap vyřešení, vrátím se k tomu zítra na úvod.

 

PL

V odpovědi na Petr Lupač

Re: aktualizace moodle

autor Petr Lupač -
V odpovědi na Petr Lupač

Re: aktualizace moodle

autor Barbara Kovářová -
Dobrý den, všichni jsme se přes odkaz na online seminář dostali a máme zápisky. Asi to ještě doplníme o další zdroje, jelikož se přednášející zaměřovali spíše na tipy a triky správné tvorby online dotazníků nežli vyloženě specifika členů online panelů.
V odpovědi na Barbara Kovářová

Re: aktualizace moodle

autor Petr Lupač -

Dobrý den,

tak to je nečekaně pozitivní zpráva, věřím, že to každopádně bude velmi přínosné pro všechny.

Zítra se těším na viděnou!

PL