Při psaní konspektu jsem využíval hlavně databázi UKAŽ, práce s ním mi vyhovovala, většinou mi našel články, které jsem potřeboval. Web of science mi už tolik nevyhovoval, nedokázal jsem na něm najít autory, které jsem potřeboval. Naštěstí na webu SCOPUS jsem se zorientoval mnohem rychleji a pracovalo se mi s ním dobře, dokázal jsem najít spoustu autorů a článků, které mě zajímali, i když jsem všechny nevyužil. Nejlépe se mi však pracovalo v databázi JSTOR, s kterou jsem byl zvyklý pracovat už před studiem na UK, takže jsem se zde vyznal nejlépe a využíval jsem i AI na webu, která mi vždycky pomohla ujasnit o čem je článek a zda je pro mě relevantní a stojí za to ho přečíst. Dále jsem použil ChatGPT pro ujasnění formy textu a doporučení autorů. Na citace jsem použil citační web Citace.com, s kterým jsem pracoval poprvé, ale po konverzaci s přáteli, kteří mi vyjasnili jak funguje jsem si na něj zvykl.
Reflexe práce s pomocnými nástroji (AI, citační managery, databáze ad.)
Reflexe práce s pomocnými nástroji
Termín pro odeslání do tohoto fóra byl neděle, 9. listopadu 2025, 23.59.
Toto je fórum typu "Otázky a odpovědi". Chcete-li si prohlédnout odpovědi na vložené otázky, musíte nejdříve vložit svou odpověď.