Novinky

Závěr kurzu: odevzdávání prací, poslední setkání studentů prezenčního studia, zkouška

Závěr kurzu: odevzdávání prací, poslední setkání studentů prezenčního studia, zkouška

by Hana Landová -
Number of replies: 0

Milé studentky, milí studenti, 

moc vás zdravím a doufám, že jste si užili příjemné svátky a do nového roku jste vstoupili ve zdraví a dobré pohodě. Aby dobrá pohoda trvala i nadále, dovoluji si poslat několik upřesňujících informací k závěru našeho kurzu. 

1) PRO PREZENČNÍ STUDENTY: ve čtvrtek 9. 1. proběhne poslední setkání v Jinonicích - v rámci něj budete prezentovat své seminární práce. Ty nemusíte mít kompletně hotové, ale předpokládám, že budete schopni o tématu cca 10 minut pohovořit, co vás zaujalo, jaké zajímavé zdroje jste objevili, k čemu jste došli. Preferuji, abyste si připravili prezentaci (PPT, Prezi). Pozornost věnujte i způsobu samotné prezentace - řečnický projev, oční kontakt s publikem a pod. Pokud někdo již teď ví, že se nemůže setkání zúčastnit, prosím, napište mi, domluvíme se, jakým způsobem prezentaci seminární práce zakomponujeme do Vaší zkoušky. 

2) PRO VŠECHNY: 

  • můžete se zapisovat na zkouškové termíny - pokud by zejména studenti kombi studia měli problém s tím, že jim žádný z vypsaných termínů nevyhovuje, prosím, napište mi - a zkusíme něco vymyslet 
  • seminární práci je třeba do Moodlu odevzdat nejpozději 5 kalendářních dnů před zkouškou - tj. když budete mít zkoušku v pátek 31. 1. potřebuji, aby práce byla v Moodlu nejpozději v neděli cca do 12:00 
  • průběh zkoušky bude následující: 1. vytáhnete si jeden z okruhů a budete mít cca 5-7 minut na přípravu 2. poté probereme vaši seminárku 3. budeme si povídat o připraveném okruhu 4. položím jednu až dvě doplňující otázky napříč tématy, která jsme během semestru probírali. a toť vše :-) 

Mějte se moc hezky. Kdybyste měli nějaké potíže či dotazy, napište mi. Vyřešit se dá téměř vše :-) 

Pěkné lednové dny, 

Hanka Landová