Oznámení - co chceme my vám (rozesílá se i emailem na adresu, kterou máte v Moodle)

Známky v SIS a poslední termín pro závěrečné práce

Známky v SIS a poslední termín pro závěrečné práce

autor Magdalena Mouralová -
Počet odpovědí: 0

Milé kolegyně, milí kolegové,

ti z vás, kteří odevzdali závěrečné práce v prvníma  druhém termínu, by měli mít v Moodle komentáře a body a také zapsanou výslednou známku v SIS. Pokud se tak u někoho z vás nestalo, ozvěte se, pravděpodobně jsem vás přehlédla v seznamu či pod. Stejně tak se ozvěte, pokud se vám něco na hodnocení nezdá (zejména u těch, kteří chtějí něco uznat z loňska, mohlo dojít ke zmatení.

U známek zapisovaných po prvním termínu odevzdávání jsem do komentáře v SIS rozepisovala body. Teď jsem na to zapomněla (pardon) - pokud to někoho z vás zajímá, napište mail a pošlu.

U několika z vás jsem se v komentáři ptala, zda bych Váš výstup nemohla dále využít - jednak jako ukázku pro příští rok v rámci kurzu, případně i pro hromadné sdílení na sociálních sítích. Byli byste prosím tak hodní a poslali mi potvrzení/odmítnutí do mailu nebo zprávou v Moodle? Moc díky!

Připomínám, že poslední termín na odevzdání je 5. července 23:59. Prosím, nepodceňte to a odevzdejte práci, později to už nebude možné. V daném termínu je také možné odevzdat opravy dříve odevzdaných závěrečných prací (pokud nám to přišlo smysluplné, nabídli jsme to v komentáři)

Přeji všem krásné léto a těším se v říjnu minimálně s některými z vás!

Magdalena Mouralová