Povodně - utopení neslyšící par Eva Radilová, vendredi 9 octobre 2020, 08:37 Nombre de réponses : 3 Hola hola! :-) Prosím Vás, pamatujete si, kde byly ty povodně, jak o nich mluvila paní Hudáková a utopili se tam neslyšící, protože neslyšeli hlášení? Já jsem to hledala, ale nic jsem nenašla..:-( Permalien Répondre En réponse à Eva Radilová Re: Povodně - utopení neslyšící par Eva Nováková, vendredi 9 octobre 2020, 09:16 Ahojky, nejsem si jistá, zda to nebyl jen příklad, ale doopravdy se to nestalo? Ale opravdu nevím :-D Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Eva Radilová Re: Povodně - utopení neslyšící par Barbora Veselá, vendredi 9 octobre 2020, 14:40 Ahoj, stejně jako Evča Nováková si myslím, že se jednalo o příklad. :) Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Barbora Veselá Re: Povodně - utopení neslyšící par Eva Radilová, vendredi 9 octobre 2020, 14:46 Mám pocit, že ne, že pak říkala, že se to opravdu stalo teď nedávno.. ale můžu se samozřejmě mýlit... :-D Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Eva Radilová Re: Povodně - utopení neslyšící par Eva Nováková, vendredi 9 octobre 2020, 09:16 Ahojky, nejsem si jistá, zda to nebyl jen příklad, ale doopravdy se to nestalo? Ale opravdu nevím :-D Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Eva Radilová Re: Povodně - utopení neslyšící par Barbora Veselá, vendredi 9 octobre 2020, 14:40 Ahoj, stejně jako Evča Nováková si myslím, že se jednalo o příklad. :) Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Barbora Veselá Re: Povodně - utopení neslyšící par Eva Radilová, vendredi 9 octobre 2020, 14:46 Mám pocit, že ne, že pak říkala, že se to opravdu stalo teď nedávno.. ale můžu se samozřejmě mýlit... :-D Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Barbora Veselá Re: Povodně - utopení neslyšící par Eva Radilová, vendredi 9 octobre 2020, 14:46 Mám pocit, že ne, že pak říkala, že se to opravdu stalo teď nedávno.. ale můžu se samozřejmě mýlit... :-D Permalien Niveau supérieur Répondre