Povodně - utopení neslyšící von Eva Radilová - Freitag, 9. Oktober 2020, 08:37 Number of replies: 3 Hola hola! :-) Prosím Vás, pamatujete si, kde byly ty povodně, jak o nich mluvila paní Hudáková a utopili se tam neslyšící, protože neslyšeli hlášení? Já jsem to hledala, ale nic jsem nenašla..:-( Dauerlink Antworten In reply to Eva Radilová Re: Povodně - utopení neslyšící von Eva Nováková - Freitag, 9. Oktober 2020, 09:16 Ahojky, nejsem si jistá, zda to nebyl jen příklad, ale doopravdy se to nestalo? Ale opravdu nevím :-D Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten In reply to Eva Radilová Re: Povodně - utopení neslyšící von Barbora Veselá - Freitag, 9. Oktober 2020, 14:40 Ahoj, stejně jako Evča Nováková si myslím, že se jednalo o příklad. :) Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten In reply to Barbora Veselá Re: Povodně - utopení neslyšící von Eva Radilová - Freitag, 9. Oktober 2020, 14:46 Mám pocit, že ne, že pak říkala, že se to opravdu stalo teď nedávno.. ale můžu se samozřejmě mýlit... :-D Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
In reply to Eva Radilová Re: Povodně - utopení neslyšící von Eva Nováková - Freitag, 9. Oktober 2020, 09:16 Ahojky, nejsem si jistá, zda to nebyl jen příklad, ale doopravdy se to nestalo? Ale opravdu nevím :-D Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
In reply to Eva Radilová Re: Povodně - utopení neslyšící von Barbora Veselá - Freitag, 9. Oktober 2020, 14:40 Ahoj, stejně jako Evča Nováková si myslím, že se jednalo o příklad. :) Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten In reply to Barbora Veselá Re: Povodně - utopení neslyšící von Eva Radilová - Freitag, 9. Oktober 2020, 14:46 Mám pocit, že ne, že pak říkala, že se to opravdu stalo teď nedávno.. ale můžu se samozřejmě mýlit... :-D Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
In reply to Barbora Veselá Re: Povodně - utopení neslyšící von Eva Radilová - Freitag, 9. Oktober 2020, 14:46 Mám pocit, že ne, že pak říkala, že se to opravdu stalo teď nedávno.. ale můžu se samozřejmě mýlit... :-D Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten