Osnova sekce

  • Závěrečný test

    Kurz je zakončen vypracováním plánu výzkumného projektu, presentací a písemným testem. 

    Projekt

    Projekt je vypracováván skupinově ve skupině 4-5ti studentů. Jedná se o plán výzkumného řešení na zvolené téma. Projekt je presentován na konci kurzu a na základě zpětné vazby vyučujících a studentů zpracován skupinou do písemné podoby.

    Písemná verze projektu je popsána zde:

    https://dl1.cuni.cz/mod/page/view.php?id=604561

    Detailní rozbor jednotlivých sekcí pak zde:

    https://dl1.cuni.cz/pluginfile.php/926223/mod_resource/content/1/Propedeutika_Projekt%2Bempirick%C3%A9ho%2Bv%C3%BDzkumu_FIN.pdf

    Za projekt je možné získat 50 bodů do finálního hodnocení

    Presentace/Poster

    Presentace projektu je formou vědeckého posteru. Bude presentována v rámci jedné ze dvou lekcí na konci semestru (24.4. či  15.5.). Účast na posterové sekci bude povinná. Příklady vědeckých posterů nalezenete v patřičné sekci na moodle.

    Závěrečný test

    Závěrečný test je za 50bodů. Jedná se o kombinaci uzavřených a otevřených otázek.

    Celkem tak i s projektem lze získat 100 bodů (50 + 50). Minimální počet bodů k úspěšnému zakončení kurzu je 60 bodů. Studenti mají možnost získat 5 bonusových bodů k výsledku testu, pokud během semestru navštíví psychologický experiment. 

    Bonusové body
    Za účast na psychologickém experimentu lze získat až 5 bodů k finálnímu hodnocení. Bliží informace jsou v patřičné sekci níže.

    Docházka

    Docházka je očekávaná, nikoli vyžadovaná. Povinná je docházka na na všech presentacích závěrečných projektů (tedy dvě květnové přednášky).