Environmentální psychologie

Environmentální psychologie

autor Alice Minářová -
Počet odpovědí: 7

Seznam členů skupiny:

Zuzana Janďourková, Markéta Nováková, Květa Soukalová, Radka Ringmaierová, Alice Minářová 

Popis výukového materiálu:

Výsledkem naší skupinové práce je PPT prezentace. Ta působí přehledně a měla by tak vyučujícímu usnadnit jeho doprovodný výklad k tématu ekopsychologie. Prezentace ve svém závěru disponuje i vědomostním kvízem, jímž si mohou studenti ověřit své právě nabyté znalosti. Materiál je určen pro studenty středních škol, kde najde využití např. v předmětech základy společenských věd, občanská výchova apod.

Popis spolupráce skupiny:

Naše skupina absolvovala celkem tři online schůzky. Během nich jsme pohovořily nad výběrem výukového materiálu, rozdělily jsme si práci (rozdělení a zpracování textu, vytvoření otázek, zpracování do PowerPointu, vytvoření samotného kvízu), dále jsme diskutovaly nad nedostatky a upravovaly finální podobu prezentace. Spolupráce ve skupině probíhala bez problému.

V odpovědi na Alice Minářová

Re: Environmentální psychologie

autor Monika Buchtele -
Prezentace shrnuje nejdůležitější body z kapitol Krajhanzla. Pro kontrolu, zda jsme si učivo zapamatovali, je na konci kvíz. Pěkně zpracováno, obohaceno o obrázky. (skupina 5)
V odpovědi na Alice Minářová

Re: Environmentální psychologie

autor Iva Walterová -
V prezentaci se mi líbí shrnutí důležitých pojmů z lekce Krainhanzel , obrázky, které prezentaci doplňují.
A na konci shrnutí, zpětná vazba pomocí kvízu.
V odpovědi na Alice Minářová

Re: Environmentální psychologie

autor Pavlína Zubová -
Za skupinu č. 6 hodnotím:
velice oceňujeme nápad vytvořit doprovodný výklad pro žáky (prezentace je přehledná, srozumitelná, doplněna o obrázky), který se dá použít bez přítomnosti učitele. Výhoda v rámci distanční výuky. V závěru je kvíz, který slouží jako zpětná vazba.