Pracovní sešit

Pracovní sešit

autor Lucie Melicharová -
Počet odpovědí: 3

Úkol zpracovaly Melicharová Lucie a Skybová Alice. 

Zpracovaly jsme pracovní sešit, který je určený žákům 8.-9. tříd. Zvolily jsme tuto skupinu, protože v tomto věku už děti mají lepší přehled a povědomí o tom, co se kolem nás děje a mají vybudovaný nějaký vztah k přírodě. Tuto variantu úkolu jsme zvolily, protože pracovní sešit je dobrý pro získávání nových poznatků a informací, které si mohou následně ověřit pomocí vložených úkolů. Spolupracovalo se nám dobře, dokázaly jsme se domluvit. Každá jsme zpracovala jak informace o tématu, tak úkoly (na konci je také řešení úkolů). 

V odpovědi na Lucie Melicharová

Re: Pracovní sešit

autor Veronika Karbanová -
Pracovní sešit hodnotím velice kladně. Nejdříve tam je vše jednoduše vysvětlené a následují přímo aktivity k danému tématu. Velice se mi líbí zpracovaní prezentace. Hned ze začátku zaujme.
V odpovědi na Lucie Melicharová

Re: Pracovní sešit

autor Lucie Barvová -
Po vizuální stránce velmi hezky zpracované. Praktické v tom, že žáci jsou seznámeny s tématy a hned za tím následují úkoly/cvičení, v kterých si své znalosti upevní. Vhodně zvolená cílová skupina. Lucie Barová, Daniel Radovesnický, Ingrid Svobodová
V odpovědi na Lucie Melicharová

Re: Pracovní sešit

autor Veronika Vinklátová -
Pracovní sešit mě nadchl grafickým zpracováním. Celé je to velmi roztomilé a měla jsem hned chuť si úkoly udělat. Z praktického hlediska oceňuji to, že je v prezentaci nejprve vysvětlena látka potřebná ke splnění úkolů.