Kvíz: Envomentální psychologie

Kvíz: Envomentální psychologie

autor Michaela Kaštánková Pecháčová -
Počet odpovědí: 2

Úkol z environmentální psychologie

Autorky: Bc. Michaela Kaštánková Pecháčová

                  Bc. Vladimíra Příhodová

                  Bc. Blanka Bilovská

 

Cílová skupina: Studenti střední školy

 

Zvolily jsme si formu kvízu, která je pro žáky zábavná. Mají k online prostředí velmi blízko. Náš kvíz umožnuje i špatné odpovědi. Žák i vyučují, má kontrolu nad chybnými i správnými odpověďmi a tím dochází k lepšímu pochopení a ukotvení daného tématu. Test se může opakovat. Do testu jsme vložily i obrázky s danou tématikou pro názornost.

 

Kvízové otázky jsme vytvářely společně v online prostředí Google meet. Do Moodle nahrála Bc. Michaela Kaštánková Pecháčová za všechny dohromady. Spolupráce nám takto vyhovovala, protože jsme pracovaly ve sdíleném prostředí a každá z nás přinesla své poznatky. Obrázky do kvízu vložila Bc. Vladimíra Příhodová.

 

Odkaz na kvíz: https://classroom.google.com/c/MzEzODE0NDE0Nzk2/a/MzEzODMwODgyMTcw/details

V odpovědi na Michaela Kaštánková Pecháčová

Re: Kvíz: Envomentální psychologie

autor Magdaléna Široká -
Kvíz je vytvořen velice zajímavou formou, kladně tím i obrázky u každé odpovědi, které ji ilustrují. Téma je adekvátní k věkové skupině a váže s k materiálům vloženým v Moodle.
Hodnotila: Bínová, Šimůnková, Divišová, Nováková
V odpovědi na Michaela Kaštánková Pecháčová

Re: Kvíz: Envomentální psychologie

autor Aneta Koželuhová -
Kvíz je velmi hezky zpracovaný. Oceňuji obrázky, díky kterým je kvíz mnohem poutavější. Dále je výhodou využití i v době distanční výuky. Některé odpovědi mi přišly až velmi jednoduché, proto bych možná volila, vzhledem k cílové skupině, složitější pojetí.