PERSONNEL MANAGEMENT AND JOB ANALYSIS IN ACADEMIC LIBRARIES OF HARYANA: A STUDY

PERSONNEL MANAGEMENT AND JOB ANALYSIS IN ACADEMIC LIBRARIES OF HARYANA: A STUDY

autor Lucie Dorážková -
Počet odpovědí: 1

RAM, Mange a Arun KUMAR. PERSONNEL MANAGEMENT AND JOB ANALYSIS IN ACADEMIC LIBRARIES OF HARYANA: A STUDY. Library Philosophy & Practice [online]. 2022, 2022, 1-12 [cit. 2023-04-07]. ISSN 1522-0222. Dostupné z: https://web.s.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=0&sid=be9f2a40-61b7-4907-8080-bbd469617b12%40redis

V odpovědi na Lucie Dorážková

Re: PERSONNEL MANAGEMENT AND JOB ANALYSIS IN ACADEMIC LIBRARIES OF HARYANA: A STUDY

autor Barbora Horáková -
Ráda jsem si přečetla jak shrnutí, tak i samotný článek, hlavně proto, že jsem ho sama měla v užším výběru. O knihovnách v Indii nevím vůbec nic, takže pro mě bylo zajímavé nahlédnout do průzkumu ohledně řízení lidských zdrojů právě v této zemi. Myslím, že výsledky se nějak výrazněji neliší od podobných průzkumů provedených v Evropě či Americe. Erudovaný knihovník přispívá ke spokojenosti čtenářů a spokojený čtenář motivuje knihovníka k dalšímu rozvoji. Dotazníky tohoto typu jsou zajímavým nástrojem pro vedoucí pracovníky knihoven, protože umožňují za poměrně malých nákladů zjistit skutečnosti, které mohou optimalizovat činnost knihoven a zajistit dobré služby čtenářům.