Tančím pro tebe - Floriánová

Tančím pro tebe - Floriánová

autor Karolína Floriánová -
Počet odpovědí: 2

Krásný den,
zde vkládám své postřehy z filmu Tančím pro tebe.

S pozdravem

Floriánová Karolína

V odpovědi na Karolína Floriánová

Re: Tančím pro tebe - Floriánová

autor Petra Horská -

Milá Karolíno,

níže Vám kládám komentář od Vlasty Urbanové.

S pozdravem

PH

 

 

Milá milá -),

I Vám chybí práce s textem o umírání a na hledání obrázků Vám po práci s rodokmenem už asi nezbyly síly – měla jsem to tak pochopit?

Z  Vaší reakce mě zaujala ještě jedna věc: oceňujete vztah dědy a Vilde. Vzpomněla jsem si, jak v jedné skupině na univerzitě reagovala jedna z dívek právě na tu scénu, když dědeček Vilde hladí a ona mu sedí na klíně, tím, že je to na ni už příliš a že jí to připomíná zneužívání dětí.

Proč to píšu: Při společném sdílení bych to taky zmínila, abyste byli připraveni, že reakce můžou být různé a že je třeba k nim přistupovat s respektem. U nás doma se na velké mazlení moc netrpělo, a když to ta dívka říkala, vzpomněla jsem si, jak mi taky přišlo divné, když moje kamarádka seděla svému tátovi na klíně, když jsem u nich byla na návštěvě…

Vlasta

V odpovědi na Petra Horská

Re: Tančím pro tebe - Floriánová

autor Karolína Floriánová -

Dobrý den, 
moc se omlouvám, asi jsem to nepochopila správně. Pokusila jsem se něco doplnit.
Co se týče fotografií a citátů, myslela jsem to tak, že mé prarodiče potěšil jen samotný fakt, že jsme spolu sdíleli jedno téma, které nás společně zajímalo. Dohromady jsem se věnovali něčemu, co nás naplňovalo a bavilo. Pro mého dědečka to byl opravdu silný zážitek, uvědomil si spoustu nových věcí o naší rodině, které si předtím nechtěl nebo nemohl připustit, ať už se jednalo o osudy předků ve 2SV.
S pozdravem
Floriánová Karolína