Osnova sekce

  • Vážení a milí :-)

    děkuji Natálce za zpracování první lekce a vám všem ostatním za vaše inspirativní postřehy formou reflexe.

    V rámci druhého distančního úkolu budeme pokračovat obdobným způsobem. Tentokrát však vzniknou dvě různé lekce od dvou skupinek. Prosím tedy první skupinku Katka, Bára, Monika a druhou skupinku Tereza S., Anička, Tereza P., aby do fóra nejdéle v pátek 17.4. do 9:00 vložily své lekce s modelovými aktivitami a opět je doplnili doprovodnými komentáři (zadání viz výše).

    Ostatní, prosím, aby si podle příprav opět nejprve celou lekci vyzkoušeli. Podívali se na modelové aktivity očima učitele i žáků a následně svoji reflexi reagující na otázky výše vložili do fóra nejdéle do středy 22.4.

    Dále vkládám zadání lekce k filmu Tančím pro tebe od Vlasti Urbanové. Splnění úkolu vkládejte průběžně, nejdéle však do pátku 17.4.

    Děkuji a těšíme s Vlastou na vaše příspěvky!

    PH

    • Vzhledem k tomu, že pracujete ve skupinách, stačí splněný úkol vložit prostřednictvím jednoho z tvůrců. Do názvu tématu diskuse/odevzdaných souborů VŽDY UVEĎTE JMÉNA VŠECH AUTORŮ, kteří se na zpracování úkolu podíleli.

      Své reflexe vkládejte prosím formou odpovědi ve vazbě na vlákno autora lekce.

    • Otevřte a tvořte :-)

      Zde nalezte zadání k lekci vztahující se k filmu Tančím pro tebe. Lekci prosím realizujte podle scénáře. Zdokumentujte svoji práci s filmem a své postřehy nahrajte do fóra.