Úkol č.3

Úkol č.3

autor Irena Henslová -
Počet odpovědí: 3

Přikládám video. Bohužel kousků je několik. Nepodařilo se mi jinak. Omlouvám se. 

V odpovědi na Irena Henslová

Re: Úkol č.3

autor Lucie Brothánková -
Ahoj Irčo,

neomlouvej se za rozčleněné video, zcela to chápu, v mém případě se mi podařilo video nahrát až na třetí pokus a předcházela mu několikanásobná komprimace. Celkem nečekaný a časově náročný oříšek.
Z tvých videí na mě čiší velmi přátelská atmosféra, dotazuješ se dětí otevřenými otázkami, děti se zájmem reagují a snaží se aktivně do vaší činnosti zapojit.
Velmi se mi líbilo i ukončení, konkrétně poděkování za opravu a vyhlášení přestávky:-))

Přeji hezké svátky.

Lucka

autor Kateřina Jarošová -
Ahojky,

Buď úplně v klidu. Já video stříhala, komprimovala, a pak ještě konvertovala asi 40 minut a doteď si nejsem jistá, zda je nahrané správně. :-)

Moc se mi líbí, že jsi do náplně hodiny zvolila pražské pasáže. Pozitivně hodnotím hlavně nápadník, co se v pasáži asi nachází i s variantou, že mají žáci možnost si vymyslet dle fantazie, co by zde chtěli mít. Máš příjemnou barvu hlasu i skvělou intonaci. Především obdivuji krásnou spisovnou češtinu. Děkuji za možnost zhlédnutí videa, něco jsem se přiučila.

Krásný Nový rok,

Káťa Jarošová

autor Eliška Glatzová -
Dobrý den, Ireno, psala jsem Vám prosím mail. Dorazil? Bylo by třeba ještě dodat písemnou reflexi. Respektující komunikace je v pořádku, konkrétněji jsem psala též v mailu. S pozdravem Eliška Glatzová