Video - výuková komunikace TROJANOVÁ

Video - výuková komunikace TROJANOVÁ

autor Lenka Trojanová -
Počet odpovědí: 4

Hezký večer,

zde je odkaz na mé výukové video

https://youtu.be/NpSx8PfcoUA?si=W_bUY0Iw79JFfRlx

budu vám velmi vděčná za zpětnou vazbu.

Lenka Trojanová

V odpovědi na Lenka Trojanová

Re: Video - výuková komunikace TROJANOVÁ

autor Karolína Lenhartová -
Ahoj Leni,

z videonahrávky je znát, že se komunikaci se žáky snažíš stavět na jejich názorech a využíváš je k dalšímu rozvíjení tématu.
Hledáš cesty, jak usnadnit žákům práci při zapamatování si Morseovy abecedy a myslíš na to, aby pro to pro ně bylo co nepřirozenější za použití pomocných slov. Při opravě chyb jsi vstřícná a snažíš se, aby žákyně nepocítila chybu v osobní rovině: "Ono to nejde moc poznat, ale je to čárka.". Touto větou jsi dala žákyni najevo, že správná odpověď dle předlohy může být snadno zaměněna a tím pádem, se nejedná o její chybu.

Díky
K.

autor Martina Lehovcová -
Ahoj Leni,
líbí se mi, jak jsi na úvod dala prostor dětem, aby Ti řekly prakticky všechno, co o tématu ví. A i když to nezformulovaly vždy správně, Ty jsi je vždycky podpořila a použila jsi respektující komunikaci. Pokládala jsi spoustu otázek, které byly otevřené a nechala na dětech, aby přemýšlely samy. Moc děkuji za obohacení :)

autor Adriana Rampáčková -
Ahoj Leničko, 🌸
velice se mi líbí, jak s dětmi působíš velmi přirozeně, mluvíš s nimi velmi mile.
Oceňuji, jak jsi jim dala možnost se ke všemu vyjádřit a s nimi rozvíjíš jejich myšlenky dále a postupně je směřuješ ke svému cíli.
Celkově na mě tvůj přístup působí velice pozitivně a jako dítě bych ocenila paní učitelku, co by takto k nám přistupovala.
Za mě jen tak dál ☺️

autor Eliška Glatzová -
Dobrý den, Lenko, psala jsem Vám soukromou zprávu - je prosím třeba doplnit ještě reflexi. Podíváte se prosím do zpráv? S pozdravem Eliška Glatzová