3. portf. úkol, výuková komunikace, reflexe

3. portf. úkol, výuková komunikace, reflexe

autor Klára Hochmanová -
Počet odpovědí: 2

Ahoj/dobrý den, 

vkládám 3. portf. úkol. Děkuji za komentáře. 

Klára 

V odpovědi na Klára Hochmanová

Re: 3. portf. úkol, výuková komunikace, reflexe

autor Iveta Hrušková -
Ahoj Klárko,
moc Ti děkuji za hezké video. Líbilo se mi, že děti respektovaly jak nové učební prostředí, tak i Tebe v roli učitelky. Přesto, že zatím nemáš s vyučováním žádné zkušenosti, jsi "vyučování" zvládla dle mého na výbornou. Moc se mi líbila Tvá velmi vřelá a pozitivní komunikace s žáky, která hezky plynula. Máš klidný hlas a moc příjemné vystupování. Líbilo se mi, jak si vyučování individualizovala a všechny aktivity vždy pěkně vysvětlila. Jak zmiňuješ v následné reflexi videa, video Ti slouží především jako výborná sebereflexe - to potvrzuji a jen dodám, že se Ti to opravdu povedlo.
Děkuji, Iveta
V odpovědi na Klára Hochmanová

Re: 3. portf. úkol, výuková komunikace, reflexe

autor Eliška Glatzová -
7/7 Splněno krásně

Nahrávka je dokladem respektující výukové komunikace 1

Argumentované vyjádření se k efektivitě komunikace a respektující komunikaci 1

Zhodnocení položených otázek, up-take 1

Vyjádření se k interakci aktérů komunikace, participaci žáka/žáků 1

Vyjádření se k způsobu řízení komunikace, vztahové rovině v komunikaci, typu použitých komunikačních prostředků, případně i použití popisného a/či posuzujícího jazyka a práci s chybou 1

Využití alespoň 3 klíčových slov 1

Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, délka nahrávka do 8 min, gramatika, stylistika) 1

Případný komentář hodnotitele: Kláro, děkuji za pěknou ukázku respektující komunikace, jste s žáky stále v interakci, vytváříte příjemné prostředí. V reflexi jste využila i odborné termíny, reflektovala Vaši komunikaci. Úžasná práce!