Obsah vzdělávání - Ekosystém louka

Obsah vzdělávání - Ekosystém louka

by Kateřina Jarošová -
Number of replies: 3

Ahoj,

v příloze posílám úkol na Obsah vzdělávání. Budu ráda za zpětnou vazbu. Děkuju.

Krásný večer,

Káťa Jarošová :-)

In reply to Kateřina Jarošová

Re: Obsah vzdělávání - Ekosystém louka

by Terezie Čurdová -
Ahoj Káťo,
tvá práce je velice obsáhlá a zároveň přehledná. Je pravda, že podpůrných opatření je hodně a jsem ráda, že bys ke každému žákovi přistupovala podle aktuální potřeby. Příběh o Badatelích je zajímavá motivace a velice se mi líbí. Dle mého názoru je tvá práce splněná výborně.
Měj hezký večer.
Terezie Čurdová

by Adriana Rampáčková -
Ahoj,
tvá příprava se mi moc líbí a je inspirativní.
Moc se mi líbí nápad pro žáky s podpůrnými opatřeními, kdy bys jim dala k obrázku i název - věřím, že jim to pomůže. Velice mě zaujala tvorba "památného záznamového" listu, jak jsi to nazvala, dětem to dle mého určitě pomůže k zapamatování informací.
Přeji hezký den
Adri

by Eliška Glatzová -
6/7 Splněno

Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1
Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1
Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 0
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 1
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1

Milá Kateřino,
děkuji za zveřejněný úkol. Již v předchozím komentáři jste dostala zpětnou vazbu na Vaše úžasnou louku. V úkolu jsem nenašla prosím výstupy a učivo z ŠVP konkrétní školy? Případně charakteristiku předmětu? Jestli není, prosím doplňte. Individualizaci máte také promyšlenou. S pozdravem Eliška Glatzová

Pozn. po dohodě s vyučujícími - do státnicového portfolia by měl být vložen scénář odlišných hodin u jednotlivých portfoliových úkolů