Obsah vzdělávání

Obsah vzdělávání

autor Olga Berková -
Počet odpovědí: 4

Ahoj,

posílám svůj obsah vzdělávání s ohledem na individualizaci žáka.

Děkuji za Vaše postřehy.

Olga

V odpovědi na Olga Berková

Re: Obsah vzdělávání

autor Monika Čápová -

Ahoj, Olí, 

Musím říct, že tvůj obsah vzdělávání je opravdu nádherně zpracovány. 

Na začátku této práce všechny seznamuješ s pojmy RVP, ŠVP a individuálním plánem a více je konkretizuješ.

Také s průběhem tvé hodiny jsi si krásné prohrála s přípravou. Velmi se mi líbilo, jak ke každé činnosti máš i práci nebo alternativu pro žáky s individuálním vzdělávacím plánem a nebo jak jsi i nezapomněla na rychlíky a připravila i pro ne práci. 

Užijte si s rodinou pohodové vánoční svátky a přeji ti mnoho úspěchů ve studijním životě! 

autor Martina Šulcová -

Ahoj Oli. 

Tvoje zpracovaná práce se mi moc líbila! V úvodu si dokázala, že se orientuješ v RVP, že chápeš pojmy jako cíle, kompetence, za mě skvělá práce. 

Co se týče přípravy, tleskám. Úžasně zvolena motivace, hodina výborně dělená, dokazuješ, že dokážeš pracovat i se žáky s IVP, dle mého jsi práci zvládla na výbornou. 

Děkuji za inspiraci. 

Martina 

autor Kateřina Hrmová -
Milá Olčo,

musím říci, že s přípravou jsi opravdu odvedla výbornou práci. Velmi oceňuji zpracované aktivity pro žáky s IVP u každé aktivity. Je obdivuhodné, že jsi si dala práci najít alternativu opravdu na vše. Je vidět, že jsi velmi empatická a vnímáš všechny možné aspekty znevýhodněných žáků. Myslíš opravdu na vše. Děkuji za zpracování, tvá práce je velmi podnětná.
Dobrou noc.
Katka

autor Eliška Glatzová -
7/7 Krásně splněno

Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1 Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1 Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 1
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 1
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1

Milá Olgo,
děkuji za zveřejněný úkol, Váš skvělý nápad jsem již hodnotila v úkolu č.1. Máte všechna kritéria úkolu splněná, ŠVP dokonce kopii, nad individualizovanými úkoly jste se zamyslela důsledně - ke každé aktivitě. Co se týče zjednodušeného textu, otázky bych vybírala podobně jako Vy. Text bych zjednodušila a také dětem zvětšila. Do něj by si podrhávaly odpovědi pastelkou. Co myslíte Vy? K zápočtu máte vše splněné. S pozdravem Eliška Glatzová

Pozn. po dohodě s vyučujícími - do státnicového portfolia by měl být vložen scénář odlišných hodin u jednotlivých portfoliových úkolů