Splněný úkol

Splněný úkol

autor Ingrid Svobodová -
Počet odpovědí: 4

Skupina: Ingrid Svobodová, Zuzana Nováková, Roman Vilikus.

Téma: Environmentální psychologie. Čím je ovlivňováno chování lidí k životnímu prostředí.

Cílová skupina: Studenti SŠ

Pro svůj společný úkol jsme zvolili padlet, protože jsme se chtěli naučit používat něco nového. Aplikace se nám velmi líbila, dobře se s ní pracovalo, zkusili jsme do ní zařadit i minikvíz v nearpodu, testové otázky na ověření vědomostí ve forms.

Nástěnku lze použít jako podklad pro učitele, sdílet ji se žáky, doplňovat ji. Nabízí spoustu možností využití, navíc velmi dobře vypadá. Je přehledná, logická, jasná.

Spolupráce se zdařila, i když byla ovlivněna skutečností, že se vůbec osobně neznáme, máme různá rodinná zázemí i pracovní zkušenosti a komunikovali jsme většinou až později večer. Odkaz na nástěnku níže.

https://padlet.com/akni78/Inka

V odpovědi na Ingrid Svobodová

Re: Splněný úkol

autor Daniel Radovesnický -
Velmi pěkné zpracování, interaktivní a přehledné. Toto zpracování se dá použít jako příprava na vyučovací hodinu a zároveň jako výuková metoda pro sdílení se žáky.
Lucie Barvová, Lucie Melicharová, Daniel Radovesnický
V odpovědi na Ingrid Svobodová

Re: Splněný úkol

autor Veronika Divišová -
Velice hezké nápadité zpracování, vyzdvihujeme možnost přidání komentáře od každého žáka. Velice nás zaujal test, který v závěru je možné si vypracovat a vychází z informací uvedených na nástěnce. Možno využít i na distanční výuce. Zaměřeno na životní prostředí z hlediska psychologie. Obtížnost odpovídá zadání pro SŠ.
Komentovaly: Bilovská, Šimůnková, Bínová, Divišová