Update: seminární práce a zkoušení

Update: seminární práce a zkoušení

autor Zuzana Kostićová -
Počet odpovědí: 0

Milé kolegyně, milí kolegové,

především děkuji všem, kteří poslali včas seminární práce - týká se to Adele, Rostislava, Viktorie, Valentiny, Kristýny a Matěje. V tuto chvíli byste měli mít všichni v mailu reflexi práce, kdybyste k ní měli jakékoli otázky, ozvěte se. Všichni ostatní, kteří práci neodevzdali, ztratili nárok na zápočet a pokud o něj budou stát, budou si muset kurz znovu zapsat příští rok.

Teď co se týče zkoušení. Přišly nové instrukce z děkanátu, které sice teoreticky umožňují osobní zkoušení na fakultě, nicméně bylo nám opravdu velmi důrazně doporučeno, abychom zkoušeli distančně. S těžkým srdcem tedy budu muset upustit od svého původního plánu. Na druhou stranu nechat zkoušku čistě na výsledcích autotestu opravdu nechci. Rozhodla jsem se tedy vyzkoušet Vás online. Nejlepší to bude asi přes Skype, nicméně pokud na téhle platformě nejste, můžeme to zkusit přes Teamsy. Za těchhle okolností zároveň nemá smysl vypisovat oficiální termíny, takže se mi prosím individuálně ozvěte, kdy se Vám to hodí, a domluvíme se, kdy se sejdeme. V zásadě mohu kromě 19.1. a 18.2. kdykoli v pracovní den odpoledne, počínaje dejme tomu 14:00.

Pro online zkoušku platí totéž, co pro offline - přepokladem ke zkoušení je předem vyplněný autotest. A jak jsem psala, je mi jedno, jestli si ho uděláte měsíc před zkouškou nebo ten den ráno - důležité je, abych měla ve chvíli zkoušení jeho výsledky. Neúspěch u testu ještě neznamená, že budete vyhozeni od zkoušky, takže když jej nezvládnete, přijďte stejně. Zároveň vzhledem k formátu zkoušky nebude možné, abyste dostali po zadání otázky čas na přípravu - neměla bych možnost zkontrolovat, jestli neopisujete. Ti z Vás, kteří si rádi před zkouškou dávají čas na sepsání pár poznámek, nechť s tím počítají.

Jako vždycky neváhejte mi napsat, kdyby cokoli. Přeju Vám úspěšné zkouškové období!

Zdraví Zuzana Kostićová