Dobrý den,
úplně vám rozumím, že jste byla v nelehké situaci.
Něco podobného se stalo mně, ale s rozdílem, že na mě vletěla paní učitelka, jak jsem mohla zapoměnout vyzvednout jedno dítě.
Školka měla třídy rozdělené na zvířátka a já měla seznam dětí, které v jaké třídě jsou. Dané dítě mělo být v myškách, a po přečtení jmen pokaždé ke mně děti přiběhly a když nějaké chybělo, zeptala jsem se paní učitelky, zda-li je přítomné. Paní učitelka mi sdělila, že ne, tedy jsem se více po tom neohlížela a pokaždé když jsem přišla do dané třídy, jsem přečetla seznam jmen k dané třídě. Po skončení jsem dostala vynadáno, jak to, že jsem toto dítě zapomněla, tedy jsem se bránila, že ve své třídě nebylo, načež mi bylo řečeno, že dítě bylo ve třídě, ale to jestli bylo ve své ne. Další týden se mi to stalo s jiným dítětem, až poté jsem se na to víc zaměřila a zeptala se do jaké teda chodí třídy, protože ke které ho mám přiřazené nebylo. A tím mi bylo řečeno, že sice děti jsou rozděleny do tříd, ale ne vždy tam jsou a můžou být v jakékoliv třídě, protože se po obědě mění. Tedy došlo ke špatné komunikaci mezi mnou a zaměstnavatelem, ale zároveň jsem nepochopila, proč mi to teda paní učitelka neřekly, že dané dítě nechybí, ale je v jiné třídě.
S pozdravem
Michaela Lávičková