Krásnou sobotu přeji :)
i já bych se s vámi ráda podělila o jednu nepříjemnost, která se stala mě a mé spolutrenérce v rámci tréninku fotbalové školičky.
Na tréninky si kromě dětí ze školní družiny vodíme i ty starší (šestileté) z nedaleké školky, kde mají třídy rozdělěné podle barev. Na internetu máme jako lektorky přístup k seznamu dětí spolu s informacemi, kde a v jakých třídách je vyzvedávat. Funguje to vždy tak, že jedna vyzvedává děti ve družině, druhá ve školce a pak se sejdeme ve školní tělocvičně a trénink začíná.
Onoho dne na konci lekce, kdy si rodiče vyzvedávali své děti, vrazila do místnosti evidentně rozčílená paní. Místo pozdravu se na mne přede všemi přítomnými agresivně obořila, že jsme už podruhé nechali její dceru ve školce. Absolutně mi nedala možnost jakékoliv sebeobhajoby a dál na mě chrlila řadu jízlivých poznámek. Vzhledem k tomu že předchozí trénink jsem byla zastoupena a tenhle jsem vyzvedávala školní děti, jsem byla značně zmatená a zmohla jsem se pouze na omluvu. Doma jsem si znovu pečlivě překontrolovala, jestli mám všechny děti přiřazené k správným třídám. Ona dívenka byla skutečně zapsána oranžové třídě.
Další trénink se situace konečně vyjasnila. Když jsme si děti vyzvedávali, v oranžové třídě bylo zhasnuto. Po otázání se, kde třídu hledat, nám bylo sděleno, že se občas spojuje se žlutou třídou, která je u úplně opačného vchodu do budovy. To pro nás bylo úplnou novinkou, jelikož se školka neobtěžovala s tím nám to vůbec sdělit.
Vzhledem k tomu, že tréninky započaly již v říjnu, byla docela podpásovka, že nám školka odhalila toto tajemství až ke konci listopadu. Nemůžeme prohledávat celou školku kvůli jednomu dítěti, když jich máte na starost dalších 15. Snad nám školka příště vyjde vstříc.