Výuková komunikace - Eva Bezděkovská

Výuková komunikace - Eva Bezděkovská

autor Eva Bezděkovská -
Počet odpovědí: 2

Hezký večer,

i já přidávám svou nahrávku a reflexi. Musím konstatovat, že nejtěžší na tomto úkolu bylo vydržet se sama na sebe dívat :)

Děkuji za zpětnou vazbu,

Eva

V odpovědi na Eva Bezděkovská

Re: Výuková komunikace - Eva Bezděkovská

autor Lucie Čammrová -
Evi,
děkuji za Tvoje video.
Z videa je cítit příjemná atmosféra. Působíš přirozeně a určitě bych se ve Tvé třídě cítila dobře. Oceňuji respektující přístup. Líbí se mi, jak vysvětluješ nový pojem, který děti neznají. Svoji neverbální komunikaci ovládáš velmi dobře. Možná by působilo lépe, kdyby jsi po většinu času neseděla v katedře, ale pochopila jsem, že to bylo nejspíše záměrem právě pro video, které je točeno staticky z jednoho místa. Ve chvíli, kdy si stoupáš před tabuli, vypadáš více uvolněně. Předpokládám, že za běžného chodu Tvoje výuka vypadá úplně jinak, ale to se dá pochopit. Málokomu je příjemné stát před kamerou.

Přeji mnoho dalších profesních úspěchů.
L. Čammrová
V odpovědi na Eva Bezděkovská

Re: Výuková komunikace - Eva Bezděkovská

autor Eliška Glatzová -
7/7 Splněno krásně

Nahrávka je dokladem respektující výukové komunikace 1

Argumentované vyjádření se k efektivitě komunikace a respektující komunikaci 1

Zhodnocení položených otázek, up-take 0

Vyjádření se k interakci aktérů komunikace, participaci žáka/žáků 1

Vyjádření se k způsobu řízení komunikace, vztahové rovině v komunikaci, typu použitých komunikačních prostředků, případně i použití popisného a/či posuzujícího jazyka a práci s chybou 1

Využití alespoň 3 klíčových slov : 1

Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, délka nahrávka do 8 min, gramatika, stylistika) 1

Případný komentář hodnotitele: Evo, děkuji za AJ video s respektující komunikací. Je vidět, že jsou žáci zvyklí na diskuzi a interakci. Ve Vaší reflexi jste shrnula vše, k čemu bych mohla mít připomínky. Moc pěkná práce! Uložte si prosím video i analýzu do portfolia, třeba budete mít štěstí a vytáhnete si tuto otázku. S pozdravem Eliška Glatzová