6/7 Splněno
Nahrávka je dokladem respektující výukové komunikace 1
Argumentované vyjádření se k efektivitě komunikace a respektující komunikaci 1
Zhodnocení položených otázek, up-take 0
Vyjádření se k interakci aktérů komunikace, participaci žáka/žáků 1
Vyjádření se k způsobu řízení komunikace, vztahové rovině v komunikaci, typu použitých komunikačních prostředků, případně i použití popisného a/či posuzujícího jazyka a práci s chybou 1
Využití alespoň 3 klíčových slov : 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, délka nahrávka do 8 min, gramatika, stylistika) 1
Případný komentář hodnotitele: Jiřino, děkuji za milé AJ video s respektující komunikací. Gesta korelují s tím, co říkáte - navíc nemusíte potom používat mateřštinu, mě přijdou adekvátní vzhledem ke kontextu a velmi dobře použité (sit down, who is..? atd.). Líbí se mi, jak se snažíte děti rozmluvit, opakujete. Připomínky, které bych měla, jste sama reflektovala ve Vašem písemném úkolu. Dovolím si poznámku, jelikož máte hezkou výslovnost a umíte výborně gestikulovat - v některým místech bych klidně využila více angličtinu (např. u situace dejte mi dárky se dá použít "give me back your presents" - u toho děláte gesto, ať je vrátí; dále při zpětné vazbě - well done, good job). V reflexi máte použitou terminologii. Prosím, video i reflexi si založte ke SZZ, jestli si vytáhnete tuto otázku, bude se Vám analýza hodit. Hezká práce!
S pozdravem Eliška Glatzová