Anna Krátká - obsah vzdělávání

Anna Krátká - obsah vzdělávání

autor Anna Krátká -
Počet odpovědí: 3

Dobrý den, 

přikládám svůj 2. portfoliový úkol zaměřený na Obsah vzdělávání. 

S pozdravem 

Anna Krátká

V odpovědi na Anna Krátká

Re: Anna Krátká - obsah vzdělávání

autor Jiřina Šímová -
Milá Aničko,
děkuji ti za Tvou práci a Tvou přípravu na téma lidské tělo. Podle mého názoru jsi hezky myslela i na ty, kteří mají specifické potřeby, tím, že bys jim dala lehčí papírky na přiřazování a pak pro práci s pracovním sešitem bys jim vytvořila nabídku slov. Zajímalo by mě, jak by si učivo gradovala pro nadané žáky. Hra Šimon řekl, je také velmi vděčná a využitelná v různých oblastech.
Přeji hodně hezkých hodin
S pozdravem
Jiřina Šímová

autor Denisa Frýdová -
Ahoj Aničko,

z Tvé práce je vidět, že látce opravu rozumíš. Moc se mi líbí aktivita s obkreslením spolužáka a přiřazení názvu části těla, přijde mi to jako skvělý nápad, který by mohl děti opravdu bavit a navíc jim tím téma přizpůsobíš doslova "na tělo". Také mi je velmi sympatický způsob, jakým žáky vracíš zpět do lavic, využít hru "Kuba řekl" takovýmto způsobem mi přijde velmi prozíravé. Celkově se mi Tvá příprava líbí jak po obsahové stránce a strukturou, tak přizpůsobením pro žáky s podpůrnými opatřeními.

Děkuji :)
Denisa

autor Eliška Glatzová -

7/7 Splněno krásně  

Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1                                       

Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1                                    

Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 1

Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 1

Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1

Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1  

Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1

Milá Anno, 

děkuji za zveřejněný úkol, máte plán promyšlený a kompletní. Individualizovaný úkol také navržený. Zaujalo mě, že pracujete s dřívky - to je bezva metoda a žáky udrží v pozornosti. Skvělá práce! S pozdravem Eliška Glatzová