Pěkný den všem,
přikládám mé zpracování hodiny. Budu velmi ráda za jakoukoli zpětnou vazbu, pozitivní i negativní. Vždy je prostor něco zlepšit.
Děkuji
Alena
Pěkný den všem,
přikládám mé zpracování hodiny. Budu velmi ráda za jakoukoli zpětnou vazbu, pozitivní i negativní. Vždy je prostor něco zlepšit.
Děkuji
Alena
Milá Alžbětko,
předem moc děkuji za komentář. Ta zvířátka určitě upravím na živočichy. Zní to lépe.
Druhou hodinu jsem prilis nepromýšlela do detailu v teto praci-spis jsem chtela nastinit, ze s vystupy z 1.bloku budeme jeste pracovat a kterym smerem se budeme ubirat..
Urcite se nestihne odprezentovat v 2. bloku-asi jsem to spatne napsala. Dekuji za upozorneni. Upravim ke statnicim 😉 a kdyz nad tim tak premyslim, tak dam odlitky stop do hodiny pracovni cinnosti. Ale chtela bych tam mit tu primou navaznost 1.bloku-odlitku-prezentace, aby detem davalo smysl, proc to delaji.
Nad diferenciaci 1. hodiny jsem premyslela. Prislo mi, ze spis budu mit vic rychliku nez problemy se slabsimi zaky. Ty jsem zminila ve vyhledavani (najdete vsichni), aby meli dostatecny prostor. Problem by mozna mohl byt v behacim diktatu. Dopisi dopomoc ucitele. A jak pisi vyse, 2. blok jsem vice nerozpracovavala, chtela jsem ho jen nastinit-urcite to tam musim pripsat, aby to bylo jasnejsi.
Přeji pěkný den a děkuji
Alena