Vkládám 2. portfoliový úkol - Obsah vzdělávání. Děkuji za zpětnou vazbu :)
Dobrý den, ahoj,
přehledná příprava, dobře se v ní orientuji. Je znát práce s dokumenty. Zvlášť se mě zaujalo, že přemýšlíš i dál.. "K tomu, abychom mohli přizpůsobovat vzdělávací obsah a výstupy těmto žákům, nám
pomohu zprávy z pedagogicko-psychologické poradny a právě RVP ZV." Je to jakási nadstavba naší práce. Moc pěkné. Děkuji Irena Henslová
přehledná příprava, dobře se v ní orientuji. Je znát práce s dokumenty. Zvlášť se mě zaujalo, že přemýšlíš i dál.. "K tomu, abychom mohli přizpůsobovat vzdělávací obsah a výstupy těmto žákům, nám
pomohu zprávy z pedagogicko-psychologické poradny a právě RVP ZV." Je to jakási nadstavba naší práce. Moc pěkné. Děkuji Irena Henslová
Velmi pěkně zpracované a vysvětlené různé aspekty hodiny, přehledně vypsané, líbí se mi, že zapojuje i kompetence, žáci si sami přichází na cíl hodiny, což je v tomto případě určitě vhodné, díky malování obrázků vznikne pěkný společný výtvor, oceňuji 4 nadtémata, do kterým budou žáci své obrázky zařazovat. Velmi oceňuji poslední úkol, kdy si žáci zamyslí nad vztahy mezi dotyčnými věcmi. Inspiruje mě žákovské hodnocení hodiny na konci. Věřím, že by se hodina žákům líbila, byla kreativně zaměřená. Vynikající je individualizace, kterou nesmíme opomíjet, shrnutá na konci práce.
6/7 Splněno
Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1
Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1
Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 0
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 1
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1
Milá Petro,
děkuji za zveřejněný úkol. V RVP se zdatně orientujete. Doporučila bych plán samotné hodiny dělit do odstavců, aby bylo zřejmé, jaká je fáze hodiny atd. Dále na konci máte zmíněné, že vycházíte ze ŠVP Vaší školy - prosím, zkopírujte si konkrétně výstupy a učivo, případně pojetí předmětu - ať je to zřejmé. Hezká práce, celkově máte splněno! S pozdravem Eliška Glatzová
Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1
Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1
Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 0
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 1
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1
Milá Petro,
děkuji za zveřejněný úkol. V RVP se zdatně orientujete. Doporučila bych plán samotné hodiny dělit do odstavců, aby bylo zřejmé, jaká je fáze hodiny atd. Dále na konci máte zmíněné, že vycházíte ze ŠVP Vaší školy - prosím, zkopírujte si konkrétně výstupy a učivo, případně pojetí předmětu - ať je to zřejmé. Hezká práce, celkově máte splněno! S pozdravem Eliška Glatzová