6/7 Splněno
Milá Veroniko,
děkuji za úkol č.2, praktické téma - naučit žáky pracovat s mapou je bezva! Jak jsem psala už minule v úkolu na cíle, Bílá kniha byla nahrazena RVP. Z úkolu mi není jasné, zda jste prosím pracovala i se ŠVP? Doplníte si prosím ještě učivo a výstupy z jakéhokoliv ŠVP? V přípravě zmiňujete školu Vašich dětí. Str. 113-116. Vaše cíle hodiny s ŠVP jsou v souladu. Co se týče formulace "chápe", bývá používána u minimálních výstupů, vhodnější jsou aktivní slovesa. Cíle a učivo jsou v souladu.
Nad individualizací - je dobrý nápad využít případně zjednodušenou mapu. Ve Vaší třídě se určitě sejdou i děti, pro které bude orientace v mapě výzva.
https://www.zsskolni.cz/wp-content/uploads/2017/02/%C5%A0VP.pdf
Máte splněno. S pozdravem Eliška Glatzová
Překlep : Žák se získává
Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1
Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1
Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 0
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 1
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1
Milá Veroniko,
děkuji za úkol č.2, praktické téma - naučit žáky pracovat s mapou je bezva! Jak jsem psala už minule v úkolu na cíle, Bílá kniha byla nahrazena RVP. Z úkolu mi není jasné, zda jste prosím pracovala i se ŠVP? Doplníte si prosím ještě učivo a výstupy z jakéhokoliv ŠVP? V přípravě zmiňujete školu Vašich dětí. Str. 113-116. Vaše cíle hodiny s ŠVP jsou v souladu. Co se týče formulace "chápe", bývá používána u minimálních výstupů, vhodnější jsou aktivní slovesa. Cíle a učivo jsou v souladu.
Nad individualizací - je dobrý nápad využít případně zjednodušenou mapu. Ve Vaší třídě se určitě sejdou i děti, pro které bude orientace v mapě výzva.
https://www.zsskolni.cz/wp-content/uploads/2017/02/%C5%A0VP.pdf
Máte splněno. S pozdravem Eliška Glatzová
Překlep : Žák se získává
Příprava sleduje cíle VO Člověk a jeho svět 1
Příprava je dokladem dobré orientace v RVP ZV 1
Příprava je dokladem efektivní práce s vybraným ŠVP 0
Použití alespoň 5 klíčových slov, přičemž jejich použití je relevantní (není jen formální) 1
Příprava reflektuje soulad cíle a obsahu vzdělávání/učiva 1
Příprava obsahuje relevantní individualizované cíle či úkoly alespoň pro 1 žáka 1
Formální dodržení požadavků (odevzdání včas, gramatika, stylistika) 1