Výukové cíle - A. Havlová

Výukové cíle - A. Havlová

autor Anna Havlová -
Počet odpovědí: 4

Dobrý den,

níže přikládám svůj portfóliový úkol k výukovým cílům. Budu ráda za zoětné vazby. S pozdravem,

Anna Havlová 

V odpovědi na Anna Havlová

Re: Výukové cíle - A. Havlová

autor Ivana Soukupová -
Milá Aničko,

moc se mi líbí tvé detailně propracované téma. Musím říci, že je pro mě velice inspirativní číst takovouto práci. Patřím mezi studenty, kteří zatím ve škole neučí. Díky tvé přípravě bych byla schopna hodinu odučit. Líbilo se mi, že jste pracovali ve skupinkách a na závěr jste si vytvořili vlastní mapu České republiky, na které byla vymodelována pohoří. Děkuji ti za tvoji inspiraci.

S pozdravem
I.Tíková

autor Lucie Čammrová -
Aničko,
Tvoje práce je inspirativní, líbí se mi i doložení fotografií i to, že jsi přípravu realizovala. Zadání úkolu jsi splnila, rozepsala jsi se dostatečně ke všem pod bodům ohledně vzdělávacích cílů. Líbí se mi i styl projektového vyučování. I já si dovedu představit, že bych si hodinu podle tvé přípravy připravila a následně ji odučila.

S pozdravem
L. Čammrová

autor Kateřina Nepovímová -
Aničko,

tvá práce mě vážně nadchla! Nápad s vytvořením vlastní mapy je skvělý a velmi originální. Moc se mi líbí, že žáci sami přicházejí na to, která témata jste ještě neprobírali. Aktivita s horskou chatou je kreativní a věřím, že pro žáky velmi zábavná.

Dle mého názoru jsi splnila zadání práce a zmínila vše potřebné.

Děkuji za inspiraci na moc hezké aktivity :)

Měj se hezky!
K. Nepovímová

autor Eliška Glatzová -
Milá Anno,
děkuji za zveřejněný úkol zaměřený na výukové cíle hodiny. Co se týče obecných cílů, ty máte excelentně rozdělené, orientujete se zdatně v kurikulárních dokumentech. Přesně víte, co chcete a k tomu i směřujete. V Bloomově taxonomii jste se zorientovala také ve všech směrech. Cíle hodiny jsou adekvátní a splnitelné (což jste sama vyzkoušela). Líbí se mi, že jsou žáci aktivní, objevují, pracují ve skupinách. Práce s atlasem a mapou má přesah do praktických stránek života. Máte návrhy hodnocení i zpětnou vazbu. Bravo! Krásná práce ve všech ohledech! Tento úkol máte splněný. S pozdravem Eliška Glatzová

7/7
Obecný cíl/obecné cíle : 1
Smysluplný konkrétní výukový cíl: 1
Správné označení formulovaných cílů: 1
Konkrétní návrh hodnocení splnění cíle/ů: 1
Konkrétní návrh zpětné vazby žákům: 1
Navržené aktivity, metody, strategie jsou v souladu
se stanoveným cílem: 1
Popis a zhodnocení postupu plánování výuky: 1