Poprtfoliový úkol Výukové cíle - Kateřina Vránková

Poprtfoliový úkol Výukové cíle - Kateřina Vránková

autor Kateřina Vránková -
Počet odpovědí: 2

Milé kolegyňky, 

jelikož jsem doposud neobdržela žádné hodnocení, předkládám ještě jednou svou práci v jiném formátu.

Snad se poštěstí

děkuji 

Káča Vránková

V odpovědi na Kateřina Vránková

Re: Poprtfoliový úkol Výukové cíle - Kateřina Vránková

autor Eva Šuchmanová -
Ahoj Katko, myslím, že výukové cíle jsi formulovala přesně a vybrala jsi moc pěkné aktivity k jejich splnění, líbí se mi použité zážitkové metody i následná reflexe činností, která vede děti k hlubšímu uvědomování si svého prožitku i nabytých znalostí. Asi bych si předem zjistila, jestli některé z dětí nemá problém s tím dotýkáním, vím, že občas mívají, dala bych možnost se aktivity nezúčastnit, ale to je asi jasné. Ty kognitivní cíle by šlo asi ještě trošku rozvést, i když myslím, že pro sebe je formulované máš. Děkuji za připomenutí uvedení podpořených klíčových kompetencí, na to jsem ve své práci zapomněla, takže ještě doplňuji. :) Ahoj a ať se daří!
V odpovědi na Kateřina Vránková

Re: Poprtfoliový úkol Výukové cíle - Kateřina Vránková

autor Kateřina Tyrová -
Velmi dobře rozpracované konkrétní cíle, časová náročnost 2 hodiny odpovídá přípravě, líbí se mi rozpracování cílů dle jejich druhů, výborné je i rozepsání kompetencí, oceňuji, že hodina začne známou písničkou, velmi pěkné a zajímavé je vydávání zvuků zvířátek, to si myslím, že je velmi zábavné a milé, přiměřené věkové skupině. Velmi dobré je také vysvětlení slov - houser, jehně atd. Moc mě nadchnul nápad s hlazením zvířátka, sama bych si na to asi netroufla. Oceňuji i propojení tématu v další hodině výtvarné výchovy, celkově podle mě velmi povedená práce, hodina by rozhodně splnila svůj účel, byla by velmi zážitková.