Anna Vlachová

Anna Vlachová

autor Anna Vlachová -
Počet odpovědí: 1

Vkládám prezentaci k dosavadnímu postupu v DP.

A. V.

V odpovědi na Anna Vlachová

Re: Anna Vlachová

autor Julie Vavrušková -
Milá Aničko,
v první řadě bych chtěla ocenit výběr tématu, které je z mého pohledu velmi důležité. Domnívám se, že praxe jsou klíčovou složkou našeho studia a mohou ovlivňovat kvalitu budoucího pedagoga. Proto si myslím, že je potřebné, aby se praxe v našem studiu neustále posouvaly kupředu. Myslím si, že k zlepšení kvality praxí mohou do značné míry přispět i samotní studenti se svou zpětnou vazbou, nikoliv jen vyučující z fakulty. Proto mě těší, že se otázkou praxí budeš ve své diplomové práci zabývat, že chceš zmapovat názory vyučujících i studentů a navrhnout kroky, které by mohly pomoci k dialogu mezi vyučujícími a studenty na toto téma. Věřím, že výsledky Tvé práce mohou skutečně ovlivnit kvalitu budoucích praxí. Téma se mi líbí i z toho důvodu, že je zatím odborně málo probádané a zpracované, jak jsem od Tebe zjistila.
I když je Tvá práce na začátku, a ještě se formuje, tak vnímám, že máš téma pevně v rukou. Cíle Tvé práce jsou promyšlené, srozumitelné a konkrétní. Navržená metodologie je podle mého názoru v souladu s uvedenými cíli. Oceňuji pestrost navržených metod a záměr prozkoumat téma z více úhlů. Ve Tvém plánu vnímám velkou pečlivost a osobní zájem, a tak se trochu obávám, aby Tvá práce nepřerostla rozsah diplomové práce. Oceňuji, že o tomto možném riziku víš, uvědomuješ si, že je více směrů, kterými se práce může ubírat a přemýšlíš nad tím, jak téma ještě více zúžit a zacílit. Obdivuji, že už teď máš o tématu velký přehled, a to jsi teprve ve fázi načítání literatury.
Přeji Ti, ať v diplomové práci postupuješ podle svých představ a plánů a těším se, až si přečtu finální produkt a zjistím, jaké jsou závěry Tvého bádání.
Julča