Jelínková Kateřina

Jelínková Kateřina

autor Kateřina Jelínková -
Počet odpovědí: 1
V odpovědi na Kateřina Jelínková

Re: Jelínková Kateřina

autor Klára Rubášová -
Téma - je vhodně zúženo v rámci celkového tématu literatury, studentka navrhuje konkrétní téma jinakosti, které řeší ve čtenářských lekcích. Z názvu práce předpokládám, že se výzkum bude odehrávat na vícero školách v jednom okresním městě, ale podle detailnějšího popisu zjišťuji, že výzkum bude probíhat jen na jedné škole ve dvou třídách. Podle mě by se to mělo projevit v názvu práce nebo v hlavní výzkumné otázce.
Rozsah práce -jelikož práce nebyla zatím rozpracována, nemohu posoudit její rozsah, ale podle navrhované osnovy předpokládám, že rozsah práce bude v souladu s požadavky na DP.
Formální náležitosti - studentka ve svém návrhu kapitol teoretické i praktické části dodržuje formální náležitosti. V prezentaci stručně popisuje, jak bude probíhat akční výzkum. Nezaznamenala jsem všechny formální náležitosti akčního výzkumu, doporučuji tuto praktickou část rozpracovat podle odborné literatury pedagogického výzkumu.
Text - nemohu posoudit
Doporučila bych (pokud není někde jinde) formulovat hlavní cíl práce, aby autor věděl k čemu práci směřuje. Mně v tomto ohledu velmi pomohla konzultace s vyučujícím, který se těmto tématům věnuje (nemusí to být školitel).
Myslím, že téma je vhodné pro zpracování DP. Nejsem si jistá, zda se hodně podobným tématům již někdo z našeho ročníku nevěnuje. Možná by se místo JINAKOSTI dalo sledovat v literatuře jiné téma (SMRT, LÁSKA, PŘÁTELSTVÍ, HOROR, DĚTSKÝ HRDINA,... apod.)
Držím ti moc palce :)