Environmentální psychologie - kvíz

Environmentální psychologie - kvíz

autor Kateřina Menclová -
Počet odpovědí: 0

Seznam členů skupiny:

Kateřina Menclová, Kristýna Hnízdilová, Nikola Hypšová, Marie Kozlíková

 

Popis materiálu:

Cílovou skupinou materiálu je 3. nebo 4. ročník středních škol, konkrétně gymnázií, ideálně jako náplň volitelného semináře v rámci předmětu ZSV.

Jedná se o kvíz, který slouží k zopakování tématu na konci vyučovací hodiny. V rámci vyučovací hodiny bylo cílem pozitivně ovlivnit žáky ve vztahu k přírodě. V kvízu se na to přímo odkazují některé otázky z praxe. V případě potřeby se dá použít i jako samotný test. 

Kvíz je tvořený 10 otázkami, které jsou různě koncipované. Obsahuje otevřené otázky se stručnou odpovědí a uzavřené otázky dichotomické, s výběrem odpovědí a přiřazovací. 

 

Spolupráce: 

Materiál jsme vypracovávaly dohromady při společném hovoru v Google Meet. Před hovorem jsme si každá zvlášť prošla přiložené soubory ke kurzu a připravily si poznámky a otázky, na co se v kvízu zaměřit. Při hovoru byla sdílena obrazovka s kvízem, díky čemuž měly možnost všechny členky týmu současně spolupracovat. Zapisovatelkou byla jedna členka (konkrétně Kateřina). Pracovalo se nám spolu dobře, příprava každé z nás byla kvalitní a usnadnila práci. Poté nám to společně šlo hezky od ruky :-).

 

Link na vytvořený materiál:

https://forms.gle/DVyPFQHuUtocb6rWA (případně kvíz můžeme nasdílet na gmail, kde jsou vidět správné odpovědi)