- Jaké vzdělávací aktivity pro Vás byly v průběhu výkonu trestu odnětí svody nejvíce přínosné?
- Co Vás motivovalo k absolvování vzdělávacích aktivit ve výkonu trestu odnětí svobody?
- Jaký je pro Vás současný přínos vzdělávacích aktivit?
- Jaký přínos pro Vás budou mít vzdělávací aktivity po propuštění z výkonu trestu odnětí svobody?
In reply to Jaroslav Kříž
Re: Psychosociální specifika vzdělávání osob ve VTOS
by Vlastimil Hubert -
1. V průběhu výkonu trestu odnětí svobody pro mne byly nejvíce přínosné rekvalifikační kurzy, které mi napomohli k získání nejen teoretických znalosti, ale také praktických, které jsem musel prokázat v závěru studia.
2. K absolvování vzdělávacích aktivit mne motivoval program zacházení, ve kterém jsou realizovány neformální vzdělávací aktivity. K účasti formálního vzdělávání mne motivovalo zlepšení mé situace po propuštění, jelikož mi vzdělání umožní lépe získat zaměstnání.
3. Přínos spatřuji v samotném vzdělávání. Zároveň získávám nové informace, které mají pozitivní vliv na moji osobnost.
4. Přínosem v budoucnu bude výše uvedené získané zaměstnání díky získané kvalifikaci. Zároveň mi toto vzdělání napomůže se lépe orientovat po propuštění v současné společnosti.
2. K absolvování vzdělávacích aktivit mne motivoval program zacházení, ve kterém jsou realizovány neformální vzdělávací aktivity. K účasti formálního vzdělávání mne motivovalo zlepšení mé situace po propuštění, jelikož mi vzdělání umožní lépe získat zaměstnání.
3. Přínos spatřuji v samotném vzdělávání. Zároveň získávám nové informace, které mají pozitivní vliv na moji osobnost.
4. Přínosem v budoucnu bude výše uvedené získané zaměstnání díky získané kvalifikaci. Zároveň mi toto vzdělání napomůže se lépe orientovat po propuštění v současné společnosti.
In reply to Vlastimil Hubert
Re: Psychosociální specifika vzdělávání osob ve VTOS
by Jaroslav Kříž -
Dobrý den, pokládám doplňující prohlubující otázky v reakci na odpovědi.
1. Jaký rekvalifikační kurz jste absolvoval?
2. Mohl byste blíže identifikovat motiv k účasti na formálním vzdělávání?
3. Mohl byste více specifikovat pozitivní vliv na osobnost?
4. Jak Vám vzdělávání napomůže se lépe orientovat po propuštění?
1. Jaký rekvalifikační kurz jste absolvoval?
2. Mohl byste blíže identifikovat motiv k účasti na formálním vzdělávání?
3. Mohl byste více specifikovat pozitivní vliv na osobnost?
4. Jak Vám vzdělávání napomůže se lépe orientovat po propuštění?