Kdy a kým Vám byla nabídnuty informace o protetických náhradách?
Byla Vám poskytnuta nějaká forma psychologické podpory?
Jakým způsobem trávíte volný čas?
Lékař mi podal informace, v jakém horizontu může být využita protéza. Odkázal mne na rehabilitační pracovníky a přímého distributora protéz. Dokonce mi dal i leták o protézách.
Po operaci, poté na běžných kontrolách, kdy mi info o protézách opakoval.
Ano, jezdil i před úrazem. Nyní ještě běhám. Kromě toho rád čtu beletrii a fotím přírodu.
(předem se přiznávám, že informace čerpám z jedné bakalářky, já bych jinak nevěděla, jak smysluplně odpovědět)
1. Moc informací jsem neměla, našla jsem si je spíš sama. Ocenila bych víc informací - jaké jsou druhy amputací, jaké jsou druhy kožního krytí. Předpokládám, že doktoři vybrali to nejlepší, ale kdybych měla já sama víc informací, byla bych klidnější. Protetik za mnou před zákrokem nebyl. Anesteziolog za mnou byl asi 8 krát, když jsem chodila na ty reoperace. Takže narkóz jsem si užila docela dost. Ležela jsem na ortopedické traumatologii.
2. Ne, nebylo to potřeba.
3. Věnuju se teď hodně rekonstrukci bytu. Sem tam jdeme na výlet. Občas mi dělá problém pohyb na nerovným terénu, protože kotník se nehýbe, takže trasy vybíráme podle toho. No a jinak si ráda čtu, sleduji televizi, peču... takové obyčejné věci.
3.
Ahoj Hani.
Myslela jsem,že tím máme skončit...jen dát 1-2hlavní a pak 2-3 vedlejší otázky.
Ale odpovím:
1. Ano, jsem.
2. Ne, jen mně.
3. Nic mne nenapadá.
Více nevymyslím. Hela