Souhrn informací o průběhu kurzu

Souhrn informací o průběhu kurzu

autor Kateřina Machovcová -
Počet odpovědí: 0

Milí studenti, milé studentky,

nezdá se to, ale ocitáme se už v půlce kurzu :-) Předem se omlouvám za delší text a prosím, pečlivě pročtěte.

Průběžné úkoly a testy: 

1. lekce - velmi děkuji za vypracované úkoly a opravené příspěvky, vytvořili jste databázi zajímavých námětů. Pokud máte nižší body, lze si to opravit. Pokud jsem na někoho v hodnocení zapomněla/přehlédla vaše vypracování, tak se prosím ozvěte. Pokud jste se rozhodli pro komentář (a ne návrh vlastní aktivity), tak je potřeba, aby komentář byl opravdu důkladný (=srovnatelně náročný na zpracování jako vlastní aktivita). V případě nejasností mě individuálně kontaktujte.

2. lekce - slovník pojmů a hesel k přednášce se plní, opět doporučuji všem využijte k pročtení a připomenutí, resp. doplnění pojmů z lekce. Nezapomeňte, že vypracované slovníkové heslo má být rozšířením toho, co jsme probírali v přednášce. 

3. lekce - začínáte tvořit skvělé vizualizace! Prosím, pečlivě čtěte zadání - úkol vychází z poznatků ze samostudia (vybraný koncept z literatury) a případně je doplněn o vaše postřehy, otázky, asociace. Důraz je na zpracování konceptů z lekce (zapamatování, zvědomění souvislostí...). 

Zároveň také průběžně zkoušíte testy, jen připomínám, že u testů máte možnost opakování (3x), započítá se nejvyšší výsledek. 

Prosím, pokud vám nějaké úkoly chybí, vrhněte se na to. Kurz je postaven na průběžné práci, pokud jste pozadu tak vám to velmi zkomplikuje život.  Nezapomeňte, že průběžné úkoly a průběžné testy společně tvoří 50% známky. Je tedy nutné vše splnit.

Byla bych ráda, kdyby všechny průběžné úkoly a testy byly splněné v průběhu semestru a netáhly se s vámi do zkouškového, ale je zřejmé, že s ohledem na aktuální komplikovanou situaci se případně individuálně domluvíme na prodloužení. 

Nyní trochu přeskočím v čase :-) 

Úkol na poslední lekci (Environmentální témata): 

Poslední lekci si zkusíme "obráceně" - samostudium a skupinový (!) úkol vypracovaný před lekcí. V Moodle jsem vám proto již s předstihem otevřela pokyny a podklady k této lekci. Neočekávám, že na tom začnete pracovat hned, ale chtěla jsem abyste měli informace k dispozici a mohli si to rozplánovat. 

Neváhejte se na mě obrátit v případě nějakých nejasností či jiných komplikací, pokud si všimnete nějaké chyby atp. 

Moc děkuju za vaši práci a přeju poklidné velikonoční svátky. 

S pozdravem

Katka