Zdravím, já trénuji a vedu taneční třídu dětí od 6 do 12 let v našem místním tanečním klubu. Distanční formu tréninků jsem vedl přes platformu ZOOM. Tréninky nám zůstaly stejné, jako byly i ve formě prezenční, tzn. 2x týdně hodina a půl tréninku. Musím říci, že naše distanční tréninky přes počítač nebyly ani zdaleka takové, jaké je známe z tělocvičny (chyběla vzájemná energie a radost mezi mnou a dětmi), ale přehled jsem měl opravdu o všech svých svěřencích.
Já osobně si nedokážu představit, že by komunikace probíhala pouze prostřednictvím emailu. Jsem rád, když mám o všem přehled a takto on-line přes platformu ZOOM jsem všechny děti viděl, jak trénují a co a jak právě dělají. Děti tak zůstaly i ve formě a musím říci, že velké množství z nich se opravdu hodně zlepšilo! Patří jim tímto můj obrovský obdiv a také pochvala!
Já osobně si nedokážu představit, že by komunikace probíhala pouze prostřednictvím emailu. Jsem rád, když mám o všem přehled a takto on-line přes platformu ZOOM jsem všechny děti viděl, jak trénují a co a jak právě dělají. Děti tak zůstaly i ve formě a musím říci, že velké množství z nich se opravdu hodně zlepšilo! Patří jim tímto můj obrovský obdiv a také pochvala!