pracovní list + reflexe - Fidrmucová a Krajčovičová

pracovní list + reflexe - Fidrmucová a Krajčovičová

autor Jana Krajčovičová -
Počet odpovědí: 3

V příloze zasíláme soubor poslaný paní učitelce a dětem přidaný o poslední stranu s reflexí práce, komunikace s paní učitelkou a také plnění úkolů. Pro doplnění informací pro ostatní, máme na praxe třídu 4.D (indiáni) paní učitelky Ireny Dlaskové. Vše ostatní by mělo být v souboru.

 

V odpovědi na Jana Krajčovičová

Re: pracovní list + reflexe - Fidrmucová a Krajčovičová

autor Petra Vallin -

Děkujeme za pracovní list, reflexi i doporučení dalších stránek, kam mohou děti s přístupem na internet zavítat. Petra Vallin

V odpovědi na Petra Vallin

Re: 4.D - pracovní list + reflexe - Fidrmucová a Krajčovičová

autor Adéla Fidrmucová -

Paní učitelka nám teď místo pomoci s přípravou nabídla možnost, že můžeme každá zkusit vytvořit přípravu na něco z toho, co probírají, tak jako bychom měli hodinu vést klasicky ve škole. Že ona si to pročte a dá nám k přípravě svou zpětnou vazbu, i když hodinu nemůžeme odučit. Tuto nabídku paní učitelky jsme s nadšením využily. Tento týden jsem jí poslala přípravu na vyučovací hodinu já a příští týden jí ji pošle Jana, aby toho paní učitelka neměla hodně najednou.

Přípravu jsem psala na hodinu českého jazyka, kde tento a příští týden procvičují vzory podstatných jmen a shodu podmětu s přísudkem.

V odpovědi na Adéla Fidrmucová

Re: 4.D - pracovní list + reflexe - Fidrmucová a Krajčovičová

autor Jana Krajčovičová -

Dobrý den, 

vkládám přípravu na vyučovací hodinu českého jazyka. Od paní učitelky jsme dostaly za úkol každá udělat přípravu na vyučovací hodinu našeho výběru. Adéla již ji sem posílala dříve a nyní ji sem vkládám i já. Tento a minulý týden se v českém jazyku zabývají slovesy. Moje příprava je založena na rozdíl mezi jednoduchými a složenými tvary sloves. Bohužel nemám ještě na moji přípravu reflexi od paní učitelky, protože má teď hodně práce s opravováním prací od dětí. Až mi paní učitelka na to dá nějakou zpětnou vazbu tak ji se k tomu ještě dopíši. 

Děkuji 

S pozdravem 

Jana Krajčovičová